Wat doen wij?


Weerbaarheidstraining

Kindercoaching

Klasse Handjes

WorkshopsTekening: Mackenzie

De lessen zijn eenvoudig, goed te begrijpen en toe te passen door de kinderen zelf.
- Wilma, leerkracht basisschool -

Weerbaarheidstraining Scholen

Op de basisschool – groepsgewijs in opdracht van school (onder schooltijd.

Voor de groepen 1-2, de groepen 3-4 en de groepen 5 t/m 8 hebben we verschillende trainingen ontwikkeld.De leerkrachten nemen deel aan de weerbaarheidstraining. Ouders worden bij de training betrokken d.m.v. ouderbrieven en een ouderavond. De training vindt plaats in de speelzaal/gymzaal van de school.

Thema’s die onder andere aan bod komen zijn: stevig in je schoenen staan, grenzen voelen en aangeven, lichaamstaal, communicatie, keuzes maken. Wij betrekken ouders/verzorgers en leerkrachten actief bij de training door middel van ouderbrieven, ouderlessen, leerkracht-coaching en ouderavonden op school.

De weerbaarheidstraining die wij geven is gebaseerd op verschillende methodieken waaronder: Rots & Water, geweldloze communicatie, kinder-coaching, onderlinge kindermassage en coöperatieve spelen. We werken aan het vergroten van het zelfvertrouwen middels een combinatie van theorie, spel en praktijkoefeningen.

Heeft uw school interesse in een weerbaarheidstraining, wilt u meer informatie en/of een offerte? Neem contact met ons op!

Our newest sustainable development

Our newest sustainable development

This is what we did last month in our sustainable development community...
Job Offer: Developer

Job Offer: Developer

We are looking for a developer...
Article without read-more button

Article without read-more button

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque suscipit nunc ac enim convallis molestie. Curabitur tempus malesuada risus.
Website online!

Website online!

Proud to present our new website!