Wat doen wij?


Weerbaarheidstraining

Kindercoaching

Klasse Handjes

WorkshopsTekening: Mackenzie

De lessen zijn eenvoudig, goed te begrijpen en toe te passen door de kinderen zelf.
- Wilma, leerkracht basisschool -

Weerbaarheidstraining Scholen

Op de basisschool – groepsgewijs in opdracht van school (onder schooltijd).

Voor de groepen 1-2, de groepen 3-4 en de groepen 5 t/m 8 hebben we verschillende trainingen ontwikkeld. De leerkrachten nemen deel aan de weerbaarheidstraining. Ouders worden bij de training betrokken d.m.v. ouderbrieven. De training vindt plaats in de speelzaal/gymzaal van de school.

Thema’s die onder andere aan bod komen zijn: stevig in je schoenen staan, grenzen voelen en aangeven, lichaamstaal, communicatie, keuzes maken. Wij betrekken ouders/verzorgers en leerkrachten actief bij de training door middel van ouderbrieven, workshops en leerkracht-coaching.

De weerbaarheidstraining die wij geven is gebaseerd op verschillende methodieken waaronder: Rots & Water, geweldloze communicatie, kinder-coaching, onderlinge kindermassage en coöperatieve spelen. We werken aan het vergroten van het zelfvertrouwen middels een combinatie van theorie, spel en praktijkoefeningen.

Heeft uw school interesse in een weerbaarheidstraining, wilt u meer informatie en/of een offerte? Neem contact met ons op!

Our newest sustainable development

This is what we did last month in our sustainable development community...

Job Offer: Developer

We are looking for a developer...

Article without read-more button

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque suscipit nunc ac enim convallis molestie. Curabitur tempus malesuada risus.

Website online!

Proud to present our new website!