We kunnen onze kinderen twee blijvende erfstukken meegeven; het ene is wortels, het andere vleugels.
- Hodding Carter -

Wie zijn wij?

In 2005 zijn wij, Lindy Beurskens en Marleen Heynen, gestart met Praktijk De Vlinder.

Beide moeder van twee zonen en beide met een therapeutische achtergrond in de gezondheidzorg. Lindy als ergotherapeut en Marleen als logopedist. Er ontstond een gezamenlijke wens om kinderen te steunen op hun weg in het leven. We volgden de opleiding Rots & Water: een practische methode om het zelfvertrouwen en de weerbaarheid van kinderen te vergroten. Daar zijn we mee aan de slag gegaan. Al snel zijn we een eigen invulling aan onze trainingen gaan geven.

Nu, na ruim vijftien jaar werkervaring, trainingen en bijscholing, hebben de trainingen van Praktijk De Vlinder een duidelijk eigen karakter.

Naast de trainingen hebben we ons verder geschoold en bekwaamd in kindercoaching.

In ons werk als trainer en coach combineren we professionaliteit met humor en plezier. We gaan praktisch, veelal in spelvorm aan de slag, omdat spelend leren heel effectief (en leuk!) is.

We zijn betrokken bij de kinderen en ouders. We werken vanuit gelijkwaardigheid samen met de ouders en/of leerkrachten aan hetzelfde doel: ‘hun’ kind steviger in zijn/haar schoenen laten staan.  

In ons werk staan betrokkenheid, gelijkwaardigheid, plezier, praktijkwaarde en professionaliteit voorop.

Our newest sustainable development

This is what we did last month in our sustainable development community...

Job Offer: Developer

We are looking for a developer...

Article without read-more button

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque suscipit nunc ac enim convallis molestie. Curabitur tempus malesuada risus.

Website online!

Proud to present our new website!